lördag 12 september 2009

Äntligen! 1:a pris Lkl 1!

Idag tävlade vi klass 1 igen. Skam den som ger sig! Målet med denna tävling var att klara platsliggningen som vi tränat stenhårt på olika sätt. Och idag låg Ozzy som fast klistrad och vi fick 10 p. Äntligen. Det är så skönt och faktiskt helt underbart när det jobb man lägger ner lönar sig. Vissa hundar har platsliggningen naturligt i sig och andra måste träna riktigt mycket på det. Vi tillhör den senare kategorin. De övriga momenten också riktigt bra förutom linförigheten. Ozzy var märkbart störd av något bakom oss utanför ringen. Vet inte riktigt vad det var, men det är sådant som kan hända. Den senaste tiden har vi nästan bara tränat platsliggning och inte lagt ner så mycket på de övriga lydnadsmomenten. Målet har ju varit att klara platsliggningen, så resten har fått stå tillbaka lite. Trots att vi inte presterade vårt bästa idag, så fick vi ändå ett 1:a pris. Skönt! Nu är det bara att fortsätta träna för II:an. Tack till Åke och Monica som kom och agerade hejarklack!

3 kommentarer:

Sandra o Aila sa...

Tjohoo, vad bra ni är! Stort grattis! Lycka till med den fortsatta träningen nu, ni har ju redan tränat på flera av de vidare momenten, så det kommer att gå som smort nu när ni fått kläm på platsliggningen!

Katarina sa...

Maila gärna mig några av bilderna du tog i lördags om det blev några bra, det är alltid kul att ha. Jag ska träna på WBK idag, vid 19-tiden. Kom förbi om du har lust!

Katarina sa...

Halloj!
Vad härlig Ozzy såg ut i söndags! Tänk vad han har utvecklats sen i våras. Vilken skillnad i koncentration tex. Du har verkligen gjort ett toppenjobb med honom.

Kram