söndag 30 november 2008

Träning i ur och skur

Vi har verkligen varit duktiga och tränat oavsett väder och vind. Ekhagengänget har träffats på olika brukshundsklubbar för gemensam träning ett par gånger nu. Kul! Sist vi träffades var en mörk, blåsig kväll och en halvmeter snö (nästan :-)). Men vad gjorde det?! Hundarna hade inga som helst problem med det. Ozzy har inga förutfattade meningar vad det gäller platsliggning i snö. Det verkar inte bekomma honom alls och det känns ju lovande.
I lördags var vi på glögg hos Katarina och Sandra på Ekhagens Hundskola. Många kursdeltagare kom. Mycket trevligt! Först fick man gå en tipspromenad med hunden och sedan gå in och värma sig med gott fika i kurslokalen. Alla tipsfrågorna var förstås hundrelaterade. Vi kämpade oss runt i den iskalla vinden, jag, Viktoria och Ozzy. Det var verkligen kallt på slutet, men Viktoria var duktig och höll ordning på penna och svarspapper. Och det visade sig att vårt kämpande lönade sig! Vi fick alla rätt och vann första pris - ett presentkort på valfri hundkurs!!
Tjoho! Det bästa pris en hundtok kan få! Tack snälla Katarina och Sandra för det fina priset och för en trevlig eftermiddag!

1 kommentar:

Katarina sa...

Hej!

Tack själv för att du kom! Förhoppningsvis kommer jag på onsdag. Fixa slutade med medicinen i lördagsmorse och än så länge ser det bra ut.

Kram Katarina