söndag 27 januari 2008

Hej på er igen!

Det var ett tag sedan! Bloggandet har haft låg prioritet den sista tiden eftersom familjen har varit sjuk och däremellan jobbat mycket. Men nu har jag fått lite skäll för att jag inte skriver tillräckligt ofta, så nu får jag SKÄRPA mig!!
Fortsättningen på valpkursen har nu kört igång. Ska bli mycket kul och välbehövligt. Kurstempot kommer vara intensivt och vi ska få träna allt det där nyttiga som hundmöten, hälsa fint och att ha hunden lös på promenaden. Spännande!
I helgen har vi slagit på stort och varit på två utställningar. På lördagen var det inoff. valputställning i Sollentuna. Vi fick en slät 1:a, alltså inget HP. Domaren tyckte att Ozzy behövde mera massa och växa till sig lite och bli maskulinare i ansiktet.
På söndagen var vi på SSRK:s utställning på Strömsholm. Ozzy blev 2:a av hanvalparna vilket vi var mycket nöjda med. Domaren gillade Ozzy, men tyckte bla att han behövde mera ringträning.... Det hade han så rätt i!!! Men det visste vi ju redan. Man kan inte hinna allt på en gång. Var sak har sin tid. Och Ozzy´s tid kommer!
/Agneta

Inga kommentarer: